Бившият еко министър Емил Димитров-Ревизоро се обяви категорично против машинния

...
 Бившият еко министър Емил Димитров-Ревизоро се обяви категорично против машинния
Коментари Харесай

Ревизоро: Винаги съм бил против машинния вот. Мен два пъти ме избираха на хартия

 

Бившият еко министър Емил Димитров-Ревизоро се разгласи изрично срещу машинния избор.

" Когато въвеждаха електронното гласоподаване в Народното събрание, и ГЕРБ го желаеха. Аз бях един от малцината тогава, който споделих, че и двата пъти като съм избиран за народен представител, бях избиран с хартия. Единият път от Варна с една дребна партия, и веднъж от Шумен против Движение за права и свободи, когато съумях да им взема мандата с хартия. Не ми пречеше хартията. Сега вие желаете нещо, което го няма  цяла Европа, единствено някъде в Брюксел си го има. Обаче това било доста съвременно, трябвало да стане непременно в България. Бях срещу тогава. В момента виждате какво се случва. Ето, Пеевски какво сподели - но бала за следващ път, не и този път ", уточни той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Президентът легитимира Политическа партия в България, той ги държа две години в България, по-късно те му забиха нож в гърба ", добави Ревизоро.

" Аз помня едни избори, на които 98 % от резултатите бяха сметнати и към този момент обществено оповестени, и чакаха някакви няма и два % от Англия. Те се забавиха два дни и след това резултатът беше по-различен. Така че да ме убеждавате, че нещо не се случва... В цяла Европа са отстранени, даже там, където са въведени. Ние единствено и единствено да похарчим едни пари, да наместим и да удовлетворим едни съдружни сътрудници, ги въведохме. От този миг нататък доста съществено ще се замислят най-малко за тези избори и за машини ", счита още Димитров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР